Zelfmaakmode Delden Twente

Over ons

Na 25 jaar heeft Gerrie Tuitert haar Ensaid-modevakschool uitbreid. 

Samen met haar nieuwe compagnon Ingrid Extercatte hebben zij op 1-07-2020 hun nieuwe deuren aan de Sluisstraat 14 te Delden geopend. 

 

Gerrie geeft al 25 jaar naailes en naaiopleidingen aan het kerkplein in Delden. Ze heeft een jarenlange ervaring in het modevak en heeft als kleermaker al verschillende keren meegedaan aan Europese modeshows en wedstrijden. Ingrid Extercatte heeft ook een jarenlange ervaring in het modevak. Samen gaan ze de uitdaging aan en zijn, mede vanwege, Corona, op zoek gegaan naar een grotere ruimte. Deze ruimte geeft de mogelijkheid om zich ook veel meer te richten op het geven van Workshops en het uitwerken van andere ideeën. De lessen worden geven op verschillende dagen en er zullen verschillende Workshops zijn. Je kunt bijvoorbeeld samen met een vriendin een workshop kraamkadootjes maken gaan doen of een moeder/dochter workshop. Ook een workshop tassen maken staat op de agenda. 

 

Op de donderdagochtend staat een repair-cafe gepland. Op deze ochtend kun je een kledingstuk dat je niet weg wilt doen repareren. Machines en begeleiding zijn aanwezig. Ook kun je deze ochtend plannen om heerlijk, ongestoord te komen naaien. Zelf kleding maken is natuurlijk een stuk duurzamer. 

 

Ook willen ze graag kinder /tiener lessen geven. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

 

Om Coronaredenen is de officiële opening uitgesteld naar September, maar zijn ze al wel gestart met de lessen en gaan de hele vakantie door. Dus mocht je iets anders willen doen in de vakantie of informeren naar de mogelijkheden bel gerust 06-23201094