Zelfmaakmode Delden Twente

Over ons

Na 25 jaar heeft Gerrie Tuitert haar Ensaid-modevakschool uitbreid. 

Samen met haar nieuwe compagnon Ingrid Extercatte hebben zij op 1-07-2020 hun nieuwe deuren aan de Sluisstraat 14 te Delden geopend. 

 

Gerrie geeft al 25 jaar naailes en naaiopleidingen aan het kerkplein in Delden. Ze heeft een jarenlange ervaring in het modevak en heeft als kleermaker al verschillende keren meegedaan aan Europese modeshows en wedstrijden. Ingrid Extercatte heeft ook een jarenlange ervaring in het modevak. Samen gaan ze de uitdaging aan en zijn, mede vanwege, Corona, op zoek gegaan naar een grotere ruimte. Deze ruimte geeft de mogelijkheid om zich ook veel meer te richten op het geven van Workshops en het uitwerken van andere ideeën. De lessen worden geven op verschillende dagen en er zullen verschillende Workshops zijn. Je kunt bijvoorbeeld samen met een vriendin een workshop kraamkadootjes maken gaan doen of een moeder/dochter workshop. Ook een workshop tassen maken staat op de agenda. 

 

Voor de donderdagochtend kun je een afspraak maken voor het repair-cafe of een privéles. Op deze ochtend kun je een kledingstuk dat je niet weg wilt doen repareren.  Ook kun je deze ochtend plannen om heerlijk, ongestoord te komen naaien. Zelf kleding maken is natuurlijk een stuk duurzamer. 

 

Ook geven ze kinder /tiener naailessen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 


Toegankelijkheid:
Alles wordt gegeven in ruime lokalen met voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur. Alles is gelijkvloers en op de begane grond.